a

Lorem ipsum proin gravid a nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat.

Phone:      +1135498746
E-mail:      [email protected]
Address:   Patterson 989,NY
Instagram Feed
FOLLOW:
Image Alt

Over Stadscafé

Hoe het begon..

Wie zijn wij?

Over Stads

Vanaf maart 2019 is Stadscafé Valkenburg geopend. Naast het Stadsrestaurant dat al jaren een begrip is, is er nu ook de mogelijkheid om heerlijk te bieren en te genieten. Even geen zin om uitgebreid te dineren? Neem dan een van onze uitstekende en unieke borrelplanken, flammkuchen (Elzasser pizza) of tapasplanken. Natuurlijk krijg je ook gewoon een heerlijk bittergarnituurtje.

Kies uit onze kaart van wel 100 speciaalbieren en geniet op uw gemakje van al het lekkers.

Bierkoningin Brigitte en co zullen ervoor zorgen u niks tekort komt bij ons in het café of op ons terras. Zij zorgen voor een gezellige en gemoedelijke sfeer en een uitstekende service.

In de Grotestraat van Valkenburg, met al haar terrasjes, is er altijd wat te doen en te kijken. Sit back and relax!

Speciaalbier café

Stadscafé Valkenburg is de plek bij uitstek als u heerlijk wil genieten in een ontspannen sfeer en met een top service. Wij zorgen ervoor dat u zich helemaal op het gemak voelt in ons mooie café.

Beers en Bites

Met onze 100 speciaalbieren serveren wij voor ieder wat wils. Maak een keuze uit onze ruime kaart en neem er nog een van onze lekkere borrelplanken of flammkuchen bij. Geniet!

Heerlijk terrassen

Bij ons kunt u ook heerlijk op het terras zitten in de bekende en gezellige Grotestraat van Valkenburg. Ga lekker achterover zitten, laat u verwennen en kijk uw ogen uit.

Stadscafé Valkenburg

Heerlijk lunchen & dineren

Wij verwelkomen u graag in het leukste restaurant van Valkenburg.

We garanderen dat u zich bij ons op het gemak zal voelen. Bij ons kunt u genieten van een goede lunch of een heerlijk diner. Even geen zin om uitgebreid te dineren? Neem dan een van onze uitstekende en unieke borrelplanken, flammkuchen (Elzasser pizza) of tapasplanken. Natuurlijk krijg je ook gewoon een heerlijk bittergarnituurtje.

Geniet van onze heerlijke bites, gezellige sfeer en top service!